Hoe fysiotherapie werkt

manuele therapie; Honselersdijk
 

De behandelwijze van de therapeuten in Honselersdijk

Over een behandeling bij Fysiotherapie Honselersdijk heeft u zelf ook wat te zeggen. Zo kunt u zelf aangeven door welke therapeut u het liefst behandeld wordt, of welke specialisatie u denkt dat het beste bij uw klachten past.
 

Direct toegankelijk
Wij zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief van uw huisarts of specialist kunt u dus een afspraak maken.

De eerste afspraak
Het eerste consult bestaat altijd uit een aantal vragen en een gericht onderzoek om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Samen met u wordt een behandelplan gemaakt, van waaruit wij de behandeling starten. In principe wordt u altijd behandeld door dezelfde therapeut. Alleen tijdens ziekte of vakanties kan het zijn dat een collega waarneemt. Wij staan altijd garant voor de continuïteit van de behandelingen.

Een afspraak maken kan via het contactformulier, door een e-mail te sturen, of door te bellen naar 0174 631204. Uiteraard mag u natuurlijk ook altijd bij ons langslopen voor een afspraak.

Naaldwijk; verzekering fysiotherapie

Fysiotherapie; bewegingsvrijheid

Oedeemtherapie

De oedeemfysiotherapeuten van Fysiotherapie Honselersdijk behandelen u als vocht zich ophoopt in uw lichaam. Dit kan voorkomen bij kanker, bloedvatproblemen of littekens.

De afvoer van het opgehoopte vocht wordt met therapie gestimuleerd door middel van (ademhalings)oefeningen. Ook werken we aan het afvoeren van vocht via lymfe- en bloedbanen door het lichaam te laten functioneren als een pomp.

Manueel therapeut

Heeft u klachten aan uw wervelkolom of gewrichten in uw armen en benen? Een manueel therapeut is erin gespecialiseerd deze klachten te verhelpen of verminderen.

Onze manueel therapeuten behandelen onder meer de volgende klachten:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Slecht kunnen bewegen van de wervelkolom
  • Nek- en schouderklachten
  • Klachten aan uw rug, ribben of borst
  • Artrose van de heup
  • Lage-rugklachten
  • Duizeligheid
  • Kaakklachten

Bekijk dit filmpje voor meer informatie over manuele therapie:  http://bit.ly/1MV6omr